Veelzijdige vakman voor sierbestrating en tuinonderhoud in Westkapelle

Dingemanse Bestratingen J levert vakkundige sierbestrating voor uw tuin of oprit. Wij werken met diverse steensoorten en beheersen alle technieken van de stratenmaker. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhouden van uw tuin. Wij leggen gazons aan, onderhouden en verzorgen de maaiwerkzaamheden. Zo heeft u het hele jaar door een verzorgde tuin zonder dat u er zelf veel tijd aan kwijt bent.


Ontdek onze vakkundige instelling en scherpe tarieven.

MAAK EEN AFSPRAAK

Verschillende soorten tegels voor sierbestrating

Verlangt u naar een mooi aangelegde tuin of oprit? Wij werken met verschillende soorten materialen voor onze sierbestrating. Tegenwoordig worden traditionele producten aangevuld met moderne bouwmaterialen om een breed scala aan verschillende stenen voor bestrating aan te bieden. Straatstenen zijn gemaakt van natuursteen of cement. 

Betonnen bestrating en klinkerbestrating hebben het voordeel dat ze in mooiere vormen kunnen worden gemaakt en dat de keuze van de designs groter is. U heeft de mogelijkheid de stenen rechtstreeks via ons aan te schaffen. Momenteel hebben wij in ons assortiment:

natuurstenen paadje

Natuursteen

Natuursteen is een gesteente dat in de natuur wordt aangetroffen en dat na een eventuele bewerking geschikt is als bouwmateriaal. Natuursteen treft men aan in vele variëteiten. Tegenwoordig wordt gesteente uit de hele wereld naar Nederland en België gehaald.

keramische tegels

Keramische tegels

Keramische tegels zijn gebakken tegels die zijn gemaakt van een mengsel van onder andere klei, zand en kleurstof. De tegels worden onder hoge temperaturen gebakken. Door middel van een gekozen print wordt de uitstraling van de tegel bepaald. Deze tegels zijn slijtvast en kleurvast.

betonsteen tuin

Betonsteen

Wist u dat beton zo duurzaam is omdat het een oneindig chemisch proces is? Het materiaal wordt in de loop der jaren alleen maar sterker. Door de relatief lage prijs, de eenvoud en de vele mogelijkheden van het materiaal wordt beton veel gebruikt.

gebakken steen

Gebakken steen

Gebakken steen is natuurlijk een erg bekend product. Het is een kunstmatige steen die uit klei is gebakken en wordt al heel lang als bouwmateriaal gebruikt.

Tuinonderhoud

Ook voor het onderhouden en aanleggen van uw tuin bent u bij Dingemanse Bestratingen J aan het juiste adres. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

  • Gazon aanleggen
  • Gazon onderhoud
  • Maaiwerkzaamheden
  • Snoeien
  • Bomen omzagen en afvoeren
  • Leveren en aanplanten van bomen en planten
  • Plaatsen van schuttingen
  • Plaatsen van tuinhuizen